Глория тъне в имоти за милиони левове! Разкрития за нейните притежания…

Глория е имотната кралица сред фолквеличията, предава ШОУ.

Не случайно Примата на фолка не се пъне да е в челните класации и да ходи по участия.

Тя е „опекла“ бъдещето си с доста имоти, които дава под наем и прибира солидна сума от тях. През всичките години, когато бе на върха в бранша, тя влагала парите си в жилища и постройки, които днес й носят стабилен доход.

Имотите й са на стойност приблизително 2 милиона, но тя ги е купила за значително по-малко, когато цените не бяха скочили така драстично както в момента.

Всеизвестен факт е, че Гло се шири в тузарска къща в баровския столичен квартал „Павлово“, на колелото при „Бъкстон“. В двора на имота построи звукозаписно студио, където записват голяма част от колежките й срещу заплащане. Явно звездата от Две могили умее от всяко нещо да извлече полза и то да й носи пари. Къщата, която обитава примата на фолка

Оказа се обаче, че Глория има още една къща в кв. „Бояна“, която отдава под наем. В „Бъкстон“ има и два апартамента, в които живеят наематели – едното е таванско помещение, а другият мезонет. За втория апартамент тя прибира възможно най-високата сума за наем в София, тъй като е голям и луксозно обзаведен, а мястото доста апетитно.

Имотните придобивки на изпълнителката на „Докосването има памет“ не свършват дотук. Наши източници, запознати с имотното състояние на звездата, докладваха, че тя притежава два ресторанта, единият на бул. „България“. Освен това има и кафене, което носи името на дъщеря й Симона.

Има и агенция за препродаване на имоти със същото име. Преди години тя бе собственик и на имоти в Русе и Слънчев бряг, за които не знаем дали все още ги стопанисва.

Източник: Дунавмост

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Skip to toolbar