Могъща БИЛКА расте на нашата БОЖА ЗЕМЯ! Вижте това природно ЧУДО, което всеки вече може да си набере!

Сигурно сте чували за Мурсалски чай? Познат е на хиляди хора по света! Тази неповторима българска билка расте по нашите прекрасни планини и е невероятно полезна. Има слух, че самата Лили Иванова пие Мурсалския чай за добро здраве и дълголетие. И така, докато в България това е била строго пазена тайна, в целия свят той се радва на заслужено признание. Доказано е, че билката и по-специално екстрактът от нея, има лечебни свойства, граничещи с чудодейство.

Мурсалският чай расте само на Балканите и то най-вече в Пирин и Родопите. За първи път е открит в Шар планина, откъдето произлиза и латинското му наименование Sideritis scardica. Традиционната отвара с гореща вода е много полезна, но за съжаление в нея се съдържат едва 7% от съставките на билката. Но при направата на екстракт, безценните съставки се запазват на 90%!

Екстрактът от Мурсалски чай е мощен имуностимулатор, забавя стареенето на клетките, предпазва от инфаркт, инсулт и високо кръвно. Има противораково действие, освобождава организма от натрупаните токсини, бори се с бъбречни заболявания, чернодробни заболявания, със заболявания на дихателната система, на ендокринната система, на сърдечно-съдовата система. Укрепва цялостно организма, дарява дълголетие, а дори и стимулира потентността при мъжете, извествен е и като „българската виагра“.

Това са само част от проблемите, от които предпазва и които лекува! Не случайно Мурсалския чай е наречен „здравословно чудо“. Всеки, който го пие, ще потвърди неговото благотворно влияние. Бъдете здрави!

Източник: politikata.net

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Skip to toolbar